Några skrivna rader
2016-07-13 | 22:23:00 | Allmänt

Tänkte göra en liten uppdatering just efter jag tagit stundenten men det blev aldrig av. Så här kommer ett litet utdrag som jag skrev ungefär tre dagar efter studenten.
 
"Har fortfarande inte förstått att jag tagit studenten. Den 10 juni, då var dagen kommen. Tanken att det var sista gången jag någonsin sätter min fot i just den där byggnaden. Jag upprepar: Den absolut sista gången jag satt min fot där. Känns så absurt. Men även att det var den sista gången ES3d var samlade som klass. När vi satt i kyrkan tänkte jag: efter sommarlovet kommer vi ses vid skolbänkarna igen. Hur sjukt?
 
Jag tror inte att känslan riktigt har sjunkit in ännu. Men nu har lite mer än en månad gått och jag har sommarjobbat i en månad och har en månad kvar att jobba. Känns kul att få vara sysselsatt under sommaren. Och speciellt på en jobbplats jag aldrig varit på förut.
 
Idag var jag, mamma och pappa ledig allihopa så vi tog tillfället i akt att åka en sväng med bilen. Vi skulle till ett fik som jag sett efter efter vägen en gång när jag åkte till Umeå med bussen. Men vi hittade aldrig just det där caféet (kanske för att jag blandade ihop alla byar och samhällen med varandra och dessutom aldrig la namnet på minnet) så vi stannade i Bygdsiljum och fikade där. Blev lika bra det med.
 
Just innan vi for från Bygdsiljum så hade ovädret närmat sig rejält eftersom vi hörde åskan. Ja, jag gick uppför den lilla backen för att få en bra bild
 
Årets första kulglass. Smälte direkt vi gick ut så det blev ganska söligt. 
 
Annars då? Jo, jag har inhandlat lite icke animaliska produkter som jag ville testa. Blev sojafärs, havregurt, havredryck och lite mandeldryck. Har prövat sojadrycken förr men den tyckte jag inte var speciellt god så ville testa något nytt så då fick det bli mandeldryck. I alla fall, tog tillfället i akt och gjorde sojafärssås till middag idag, blev riktigt gott må jag säga! Och jag som suger på att laga mat haha.